Moje konto Logowanie / Rejestracja
71 332 90 24

pn - pt: 8:00 - 16:00

Wilki do mięsa, Nadziewarki do kiełbasy, Piły do kości

Mięso to podstawa kuchni polskiej. Kiełbasy, kotlety, zrazy ? to coś, co lubimy. Przygotowanie tych potraw od podstaw wymaga wiele pracy. Pomocą będzie sprzęt gastronomiczny z naszego sklepu: wilki, które zmielą każdy kawałek, nadziewarki do kiełbasy i piły do kości.

 

 

widok lista | boxy

sortowanie cena | nazwa | popularność

Realizacja: do 14 dni zobacz szczegóły
Piła do kości PK
Piła do kości PK

 

  • powierzchnia robocza i ostrze wykonane ze stali nierdzewnej
  • popychacz mięsa
  • długość ostrza tnącego: 1550 mm
  • obudowa z anodowanego aluminium
  • pełne bezpieczeństwo higieniczne
  • wyłącznik bezpieczeństwa
  • hamulec silnika
  • regulacja grubości ciętego mięsa

 

4835.81 5948.05 6997.70

 

Realizacja: do 3 dni zobacz szczegóły
Wilk do mięsa MX-12
Wilk do mięsa MX-12

 

  • korpus mielący, slimak, sito wykonanie nierdzewne
  • korpus mielący w całości zdejmowalny do mycia
  • polerowana obudowa
  • wydajność: do 120 kg/h
  • prędkość obrotowa: 190 obr./min
  • sitka: 70 mm
  • w standardzie 2 sitka: 6 i 8 mm
  • urządzenie polecane do użytku w dużych
  • sklepach, supermarketach, cateringu, gastronomii oraz w zakładach zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnego

 

1138.19 1399.97 1750.21

 

Realizacja: do 14 dni zobacz szczegóły
Wilk do mięsa S-12
Wilk do mięsa S-12

 

  • ślimak, nóż, sitko - wykonanie nierdzewne
  • sitko z otworami o średnicy 6 mm
  • korpus mielący - polerowane aluminium
  • kołek dociskowy z tworzywa
  • przycisk: włącz/wyłącz
  • wydajność: do 160 kg/h
  • pojemnik na mięso
  • średnica sitka - 7 cm
  • obudowa napędu - polerowane aluminium

 

2345.31 2884.73 3393.80

 

Realizacja: do 14 dni zobacz szczegóły
Wilk do mięsa TE-22
Wilk do mięsa TE-22

 

  • korpus mielący, ślimak, nóż, sitko - wykonanie nierdzewne
  • demontowany korpus mielący - łatwy do utrzymania w czystości
  • sitko z otworami o średnica 6 mm
  • kołek dociskowy z tworzywa
  • przycisk: włącz/wyłącz
  • wydajność: do 300 kg/h
  • pojemnik na mięso
  • średnica sitka - 8 cm
  • obudowa napędu - polerowane aluminium

 

3008.31 3700.22 4353.20

 

Realizacja: do 3 dni zobacz szczegóły
Wilk do mięsa TS-12
Wilk do mięsa TS-12

Wydajność: do 160 kg/h

Pojemnik na mięso
Średnica sitka - 7 cm
Zasilanie: 230 V
2189.19 2692.70 3676.70

 

Realizacja: do 14 dni zobacz szczegóły
Wilk do mięsa TS-12D
Wilk do mięsa TS-12D

 

  • korpus mielący, ślimak, nóż, sitko - wykonanie nierdzewne
  • demontowany korpus mielący - łatwy do utrzymania w czystości
  • system Unger - szarpak, nóż dwustronny,
  • sitko z otworami o średnica 10 mm, nóż
  • dwustronny, sitko z otworami o średnica 6 mm
  • kołek dociskowy z tworzywa
  • przycisk: włącz/wyłącz
  • wydajność: do 160 kg/h
  • pojemnik na mięso
  • średnica sitka - 7 cm
  • obudowa napędu - polerowane aluminium

 

3220.81 3961.60 4660.70

 

NASZE MARKI: